WatchDirectory Forum
http://www.watchdirectory.net/cgi-bin/yabb25/YaBB.pl
watchDirectory forums >> Bug Reports >> 4.2.4: No thumbnail extension when output = orig
http://www.watchdirectory.net/cgi-bin/yabb25/YaBB.pl?num=1192142464

Message started by helenerz on Oct 12th, 2007 at 12:41am

Title: 4.2.4: No thumbnail extension when output = orig
Post by helenerz on Oct 12th, 2007 at 12:41am
When the output format in the Thumbnail plug in is set to "original", it is supposed to set the extension the same as the original image.

Starting with 4.2.4, I found that many thumbnail images generated by Watch Directory no longer include an extension.
WD101107.jpg (62 KB | )

Title: Re: 4.2.4: No thumbnail extension when output = or
Post by Gert on Oct 12th, 2007 at 6:31am
Hi,

Can you send me one of those images (the original, not the thumbnail) so I can try to reproduce this?

Gert

Title: Re: 4.2.4: No thumbnail extension when output = or
Post by helenerz on Oct 12th, 2007 at 6:36pm
Attached
G-CCROME-SS1.jpg (27 KB | )

Title: Re: 4.2.4: No thumbnail extension when output = or
Post by Gert on Oct 12th, 2007 at 6:40pm
It works for me (4.2.5 beta, but the thumb plugin has not changed)....

Can you post this file (with your thumbnail settings):

<task directory>\<yourtaskname>.config

<task directory>: press CTRL+9 inside the watchDirectory Control Center to explore this directory
<yourtaskname>: the name of your task

Maybe it is a combination of your settings that causes this.

Gert

Title: Re: 4.2.4: No thumbnail extension when output = or
Post by helenerz on Oct 16th, 2007 at 9:21pm
Here's a copy of my settings
http://www.watchdirectory.net/cgi-bin/yabb25/YaBB.pl?action=downloadfile;file=EbayThumbnails.config (2 KB | )

Title: Re: 4.2.4: No thumbnail extension when output = or
Post by Gert on Oct 16th, 2007 at 10:12pm
I just tried with your settings (only changed the monitored directory and the output directory), and it worked fine for the example picture you have posted.
I will do some more testing tomorrow (with 4.2.4), a few questions first:

* can you reliably reproduce this problem with the picture you posted above (does it always happen with that picture)
* did version 4.2.3 always work ok?

Gert

Title: Re: 4.2.4: No thumbnail extension when output = or
Post by Gert on Oct 16th, 2007 at 10:14pm
Correction - I reproduced it now. If I paste a lot of pictures in the directory fast, I get the same thing.
I will look into fixing this tomorrow.

Gert

Title: Re: 4.2.4: No thumbnail extension when output = or
Post by Gert on Oct 16th, 2007 at 11:05pm
Ok, I think I have fixed it - will do some more testing tomorrow and publish a new build on the beta forum.

For now, with your settings, you can get the correct behavior if you enable the option "Place them in sub-directories corresponding....." (second option for the thumbnail plugin).

Gert

Title: Re: 4.2.4: No thumbnail extension when output = or
Post by helenerz on Oct 25th, 2007 at 12:03am
Hi,

When will the fix be updated? It's still happening even when the subfolder option is checked.

Title: Re: 4.2.4: No thumbnail extension when output = or
Post by Gert on Oct 25th, 2007 at 8:41am
Hi,

The fix is in the current (4.2.5) release: http://www.watchdirectory.net/download.html released last week.
If you install it "on top" of your current install (as it will do by default), it will keep your settings/tasks.

Gert

WatchDirectory Forum » Powered by YaBB 2.5.2!
YaBB Forum Software © 2000-2017. All Rights Reserved.