WatchDirectory home page
WatchDirectory Startseite (Deutsche Version)
Site WatchDirectory (Français)
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
   
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
Unable To Get Deletion Task to work (Read 1504 times)
fuzuku
YaBB Newbies
*
Offline



Posts: 8
Unable To Get Deletion Task to work
Apr 23rd, 2012 at 9:18pm
 
Hey Gert,
I am trying to create a task that monitors a directory on a network laptop (XP Pro). When files are detected WD copies to a network folder and then deletes the source file. I do not know what I am doing wrong. I had a task like this working before but I can not get this one to work. Please advise. Thanks!

modified by Gert: removed the config file
Back to top
« Last Edit: Apr 24th, 2012 at 6:38am by Gert »  
 
IP Logged
 
Gert
YaBB Administrator
*****
Offline



Posts: 2225
The Netherlands
Re: Unable To Get Deletion Task to work
Reply #1 - Apr 24th, 2012 at 6:41am
 
Hi,

You posted the task settings (I removed them from your post now), but did not really tell what the problem is ("what" is not working).

You talk about copying to a network folder, have you checked if it works when you run the task "normally" (NOT as a Windows Service)? See this post: http://blog-en.gdpsoftware.com/2010/04/watchdirectory-tasks-as-windows-service.h...

If that doesn't help, please enable "debug", run the task and when it fails again, stop the task and send (email) me a backup. See this post for details: http://blog-en.gdpsoftware.com/2010/06/send-task-backup-to-support.html
Back to top
 

Gert Rijs - gert (at) gdpsoftware (dot) com
Blog: http://blog-en.gdpsoftware.com/
End Alzheimer's: http://www.alz.org&&...
WWW WWW GdPSoftware  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1