WatchDirectory home page
WatchDirectory Startseite (Deutsche Version)
Site WatchDirectory (Français)
  Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
   
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
FTP to AS/400 stopped working (Read 2501 times)
bgeoghan
YaBB Newbies
*
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 12
FTP to AS/400 stopped working
May 7th, 2014 at 9:40pm
 
Hello,

We have been using the FTP Upload plugin for years with no issue.

We recently upgraded to the latest version of WatchDirectory (4.8.7) and the FTP upload to our IBM iSeries (V5R4) is no longer pushing the files in the correct EBCDIC format.  It appears to be pushing the file in binary no matter how the job is configured (Auto, Always Text).

We rolled back to a previous version (4.6.6) and everything is working again. 

I have attached a backup from one of our many FTP Upload jobs.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,

Bill
The American Companies
Back to top
 
 
IP Logged
 
Gert
YaBB Administrator
*****
Offline



Posts: 2232
The Netherlands
Re: FTP to AS/400 stopped working
Reply #1 - May 8th, 2014 at 6:25am
 
Hello Bill,

You forgot to include the backup.
Strange it is ignoring text-mode, I will have a look.
Back to top
 

Gert Rijs - gert (at) gdpsoftware (dot) com
Blog: http://blog-en.gdpsoftware.com/
End Alzheimer's: http://www.alz.org&&...
WWW WWW GdPSoftware  
IP Logged
 
bgeoghan
YaBB Newbies
*
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 12
Re: FTP to AS/400 stopped working
Reply #2 - May 8th, 2014 at 2:50pm
 
Gert,

Sorry about attachment, hopefully it works this time.

Thanks,

Bill

modified: removed attachment
Back to top
« Last Edit: May 10th, 2014 at 6:42am by Gert »  
 
IP Logged
 
Gert
YaBB Administrator
*****
Offline



Posts: 2232
The Netherlands
Re: FTP to AS/400 stopped working
Reply #3 - May 10th, 2014 at 6:45am
 
As this backup didn't contain "debug" info (see http://blog-en.gdpsoftware.com/2010/06/send-task-backup-to-support.html ) there was not much to see for me.

I wonder if your AS/400 FTP is switching back to binary mode if there is some other FTP command between "mode text" and "put file". Are you willing to try a test build that has the "mode" command directly before "put"?
Back to top
 

Gert Rijs - gert (at) gdpsoftware (dot) com
Blog: http://blog-en.gdpsoftware.com/
End Alzheimer's: http://www.alz.org&&...
WWW WWW GdPSoftware  
IP Logged
 
Verne
Junior Member
**
Offline



Posts: 50
Re: FTP to AS/400 stopped working
Reply #4 - May 20th, 2014 at 7:21pm
 
You could always use Watch Directory to run a batch file to upload the file.  That is what we do here because Watch Directory does not have a QUOTE option for the FTP upload which we need for uploading most of our files to our mainframe.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1