Foto Systems (testimonial also available in English)

Foto Systems is een professioneel fotolab in Gouda. Met de snelle opgang van digitale fotografie was het nodig om de workflow in het lab op het alsmaar stijgende aanbod van digitaal beeldmateriaal aan te passen. In de afgelopen jaren is veel geÔnvesteerd in branche specifieke software. Na verloop van tijd bleek dat toch nog veel terugkomende taken handmatig moesten worden verricht.

Na een tijd gezocht te hebben naar een oplossing bleek er geen standaard oplossing te zijn voor onze specifieke wensen. Natuurlijk kon dit worden gemaakt door een softwarehuis maar zoals u weet kost maatwerk software (die ook echt doet wat je wilt) een vermogen en iedere aanpassing achteraf is opnieuw een aanslag op uw rekening.

Totdat we toevallig op de site van watchdirectory terecht kwamen en daar een deel van de oplossing zagen voor ons probleem. Na een korte email wisseling met de support van watchdirectory werd gewezen op de oneindige mogelijkheden van dit programma en is onze wens volledig vervuld.

Nu na enige maanden watchdirectory te hebben draaien op drie servers, die door watchdirectory absoluut niet inboeten op memory en processor time, zijn inmiddels meer dan 500.000 files volledig automatisch door watchdirectory gehandeld. Zonder een enkele crash, fout of menselijke interventie wordt onze ftp server en internet servers 24 uur per dag 7 dagen in de week gemanaged.

Binnenkomende files worden op colorspace gechecked en indien nodig geconverteerd, previews voor de database gegenereerd, schaduw kopieŽn gemaakt en aan de hand van productcodes in een database bewerkingen uitgevoerd specifiek voor de door de klant "uploaded" opdracht.

Met watchdirectory hebben wij de kwaliteit van ons product op een hoger niveau kunnen brengen en is de hele workflow nu volledig geautomatiseerd. En dat voor een prijs die niet het vermelden waard is. Als u een paar minuten per dag standaard handelingen verricht heeft u binnen een maand de "investering" terug. Als wij de zaken die nu door watchdirectory automatisch gaan "met de hand" zouden moeten doen bespaart watchdirectory ons minimaal een full time job.

R. Berlijn
Foto Systems
Profotonet
Gouda
Nederland


German Website deutschsprachige Webseite      French Website French Language Website      Spanish Website Spanish Language Website